Злочинець, якого зіграв Том Харді, попросив актора стати біологічним батьком його дитини

У Британії довічно ув’язнений злочинець Чарльз Бронсон звернувся до актора Тома Харді з проханням стати сурогатним батьком його дитини

Про це повідомляє Mirror.

Злочинець перебуває у стосунках з театральною актрисою Полою Вільямсон, яка також хоче стати матір'ю. 64-річний Бронсон, близько 40 років перебуває за гратами, а з 2013 року підтримує стосунки з Вільямсон по листуванню.

У разі, якщо Харді відмовить, Бронсон звернеться з цим же проханням до іншого актора —Денні Дайера. Для ув'язненого особливо важливо, щоб у дитини було темне волосся. Також він висловив надію на те, що народяться близнята. З лютого 2017 року злочинець намагається влаштувати весілля з Вільямсон у в'язниці.

Читайте також: Троєщина замість Голлівуду. 13 кліпів зарубіжних виконавців, які знімали в Україні

Бронсон вперше потрапив до в'язниці в 1974 році. Він отримав славу жорстокого і неврівноваженого ув'язненого - на його рахунку близько 20 нападів на охоронців у 120 в'язницях Британії.

Том Харді зіграв Бронсона в біографічному фільмі 2009 року, знятого режисером Ніколасом Віндінг Рефном.Для ролі в "Бронсон" актор розмовляв і зустрічався зі злочинцем. Сам Бронсон був настільки вражений підготовкою Харді до ролі, а також думкою, що його життя увічнять у фільмі, що збрив свої фірмові вуса і відправив їх акторові, щоб той міг носити їх під час зйомок.