Інвестиційна компанія Dragon Capital придбала "Радіо-Ера"

Інвестиційна компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання телерадіокомпанії "Радіо-Ера"

Про це йдеться в прес-релізі компанії Dragon Capital.

"Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом "Новое время" і однойменним інформаційним інтернет-порталом", - повідомляють у прес-релізі.

Курувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить Віталій Сич, головний редактор журналу та сайту "Новое время", який до цього протягом 10 років очолював журнал "Кореспондент".

Керівником проекту "Радіо-Ера FM" стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету "Коммерсант", радіо "Вести", а також інтернет-портал "РБК-Україна".

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована у 2000 році в Києві. У 2007-2017 рр. міноритарним пакетом Dragon Capital володів Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.

Невдовзі нові власники "Радіо-Ера" відкриють інформацію про кінцевих бенефіціарів інвестиційної компанії.

У своїй заяві радіостанція повідомила про те, що остаточне рішення (щодо продажу пакету "Радіо-Ера", - ред.) було ухвалене тільки тоді, коли співробітники радіо повністю впевнились в тому, що нові власники збережуть основні цінності і принципи ЗМІ.