На Київщині екс-повія та спортсмен створили міжрегіональну компанію ескорту

На Київщині затримали організоване злочинне угрупування, що спеціалізувалося на наданні сексуальних послуг в кількох регіонах

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"28-річна колишня повія з досвідом, родом із Київщини, для отримання "легких грошей" створила власну "бізнес-структуру". Через жорсткий кастинг набирала на роботу дівчат модельної зовнішності, які в подальшому надавали різноманітні сексуальні послуги жителям і гостям столиці та її області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають, вартість послуг як на притонах, так і на виїздах становила від 1200 до 300 грн за годину.

Поліція провела 13 обшуків у Києві, Харкові, Рівному та Полтавській області. Там вилучили гроші, комп’ютерну техніку, дві вогнепальні зброї, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів, графіки чергувань жінок, диспетчерів та водіїв-охоронців.

Як повідомляють, підозрювана створила диспечерські офіси у Харкові, Рівному і Кременчуці. 

"До обов’язків диспетчерів входило створення клієнтської бази та постійне її оновлення. Допомагав функціонуванню злочинного бізнесу 31-річний колишній спортсмен з Запоріжжя. Він забезпечував безпеку дівчатам, був відповідальним за дисципліну в колективі та касу", - додають в поліції.

За інформацією правоохоронців, рекламою сексуальних послуг займалася жителька Рівного, яка розробляла сайт, оновлювала фото дівчат і створювала їх портфоліо.

Затримані усі п'ятеро учасників групи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за створення місць розпусти та за сутенерство.