Гендиректор YouTube завела власний канал і одразу ж отримала 4000 "дизлайків"

Генеральний директор YouTube Сьюзен Войжітскі завела власний канал на популярному відеосервісі, де її зустріли дизлайками та глузливими коментарями

У першому відео, яке Сьюзен опублікувала на каналі, вона попросила порад у 23 популярних відеоблогеров, серед яких були провідні шоу VSauce, Good Mythical Morning і Awkward Puppets, а також відомі Вайнер і актор Дуейн "Скеля" Джонсон.

Відеоблогери порадили Войжітскі бути самою собою і не здаватися, репетирувати і знаходити цікаві майданчики, працювати над монтажем і не звертати увагу на негативні коментарі.

Протягом декількох годин після публікації ролик набрав близько 28 тисяч переглядів і 4 тисяч дизлайків. Деякі користувачі писали в коментарях, що відкрили відео тільки для того, щоб поставити йому негативну оцінку.

Одним з головних приводів для жартів і знущань під відео стала тема монетизації каналів, правила якої постійно змінюються на YouTube. Користувачі попросили главу сервісу перестати вимикати можливість отримання грошей для творців контенту. Вони також припустили, що і її ролик теж можуть демонетизувати за те, що "Скеля" вилаявся в кадрі.

ЇЇ також звинуватили в експлуатуванні чужої праці: в ролику, який, за припущенням коментаторів, готували і монтували співробітники компанії, вона використовувала багатьох відеоблогеров, але за три хвилини з'явилася в кадрі всього на п'ять секунд.