У США знайшли клоуна-вбивцю, який 27 років ховався від поліції

В американському штаті Флорида знайшли клоуна-вбивцю, який 27 років ховався від правосуддя

Про це повідомляє Sun Sentinel.

У 1990 році в двері будинку мешканки міста Велінгтон Марлін Уоррен постукав клоун з великим червоним носом і рудим париком. У руках він тримав букет і повітряні кульки. Коли жінка відкрила двері, переодягнутий зловмисник вистрілив в неї, сів в машину і поїхав. Через два дні Уоррен померла.

Підозра лягла на чоловіка убитої Майкла Уоррена і його коханку Шилу Кін. Виявилось, що за два дні до вбивства жінка купила клоунський одяг, білий грим, рудий парик і накладний ніс в місцевому магазині маскарадних костюмів. За 90 хвилин до вбивства вона зайшла до супермаркету за кольорами і кульками.

Співробітники магазинів пізнали в ній Шилу Кін. При обшуку в її будинку знайшли волокна з клоунського парика. Незважаючи на це, слідчі не змогли довести, що вбивство вчинила саме вона. Через два роки справу закрили.

У 2014 році слідство було відновлене. Співробітники офісу шерифа округу Палм-біч повторно допитали свідків. З'ясувалося, що після загибелі дружини Майкл Уоррен одружився на Шилі Кін. Вони поїхали в штат Теннессі і відкрили ресторан.

Слідчі відправили докази, знайдені майже чверть століття тому на повторну експертизу. Аналіз ДНК підтвердив, що в костюм клоуна була одягнена Шила Кін. Її заарештували і звинуватили у вбивстві.