У Львові розпочинається конференція "ІТ Аrena"

Сьогодні розпочинається найбільша техподія року – ІТ Аrena, яка триватиме три дні

Два перші дні з доповідями іноземних спікерів пройдуть на стадіоні "Арена Львів". Третій день конференції пройде у форматі мітапів, тематичних воркшопів, які відбудуться в закладах центральної частини міста.

Феєрична церемонія відкриття розпочнеться сьогодні о 10:00. На відкритті виступатимуть організатори конференції – Степан Веселовський, СЕО, Lviv IT Custer; Андрій Павлів, CEO & Co-Founder, N-iX; Supervisory Board Chairman, Lviv IT Cluster,; Руслан Захарченко, СЕО, Eleks;

Об 11:00 розпочинаються доповіді спікерів паралельно на трьох різних стрімах – business, product, technology в трьох різних залах для доповідей з перервою на ланч о 13:00.

Паралельно на конференції діятиме виставка технологічних досягнень та розробок Tech Expo – на ній будуть представлені українські ІТ компанії та стартапи.

О 15:00 розпочинеться конкурс стартапів Startup Compеtition, в межах якого стартапи презентуватимуть свої ідеї. Змагання триватимуть до 18:00, після чого журі оголосять 10 стартапів, які пройшли перший етап відбору.

Закінчиться перший день конференції ІТ Arena, вечіркою у клубі FestRepublic, на вул. Старознесенській, 24. Всі учасники конференції можуть відвідати after party, а також взяти трансфер до клубу від стадіону Арена Львів о 18:30 та 18:45.

Після завершення конференції, власники Executive квитків, організатори, спікери та журналісти матимуть нагоду взяти участь у VIP події – Tech Lounge, яка розпочнеться о 20:00 в Центрі Митрополита Андрея Шептицького, на вул. Козельницькій, 2а.

В рамках програми лояльності Львівського ІТ Кластеру – IT Club відбуватимуться розіграші найрізноманітніших подарунків від партнерів програми, до яких може долучитися кожен відвідувач конференції на спеціальному стенді.

Чекаємо вас!