У Запоріжжі п'яний стріляв у патрульних, які прибули на виклик

У Запоріжжі п'яний чоловік стріляв і погрожував патрульним, які прибули на виклик через сімейну сварку

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Патрульним надійшла інформація про сварку сина з матір'ю. Прибувши на місце інциденту, правоохоронці помітили на шостому поверсі чоловіка, який тримав предмет, схожий на гвинтівку.

Як повідомляється, поліцейські вирішили поспілкуватися з ним, але людина на контакт не йшла, продовжувала погрожувати співробітникам поліції. Після цього він зробив кілька пострілів у бік патрульних. Тоді патрульні викликали на місце події оперативну групу поліції.

"Охоронці піднялися по сходах, прикриваючись протиударним щитом, дочекались моменту коли, громадянин помітить їх і почне перезаряджати зброю. В цей самий момент, інспектори прикрившись щитом, підбігли до громадянина, вибили щитом зброю з його рук і одразу надягли на нього кайданки", - йдеться у повідомленні поліції.

Затриманий виявився 32-річним місцевим жителем. Надавати будь-які пояснення чоловік відмовився.

Надалі до патрульних вийшла заявниця, і повідомила, що є матір'ю нападника. Жінка зазначила, що такі випадки повторюються неодноразово, син погрожує їй.

Як повідомляється, слідчі вилучили у нападника гвинтівку, пістолети та набої. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.