Стрілянина в Лас-Вегасі: молодик урятував 30 людей, поки не спіймав кулю

Під час стрілянини в казино Лас-Вегаса 30-річний Джонатан Сміт врятував близько 30 людей

Про це повідомляє The Daily Mirror.

Джонатан Сміт з Буена-Парку, штат Каліфорнія, святкував у Лас-Вегасі 43-річчя свого брата, коли відбулася атака. Сміт допоміг десяткам незнайомих людей вибратися з-під  вогню та дістатися безпечних місць. Він продовжував забирати людей з-під обстрілу, поки його самого не було поранено. У ключиці молодика застрягла куля, яка може залишитися там на решту його життя.

Джонатан Сміт має трьох трьох маленьких дітей. За даними з його профіля в соцмережі, він працював у великій мережі з продажу будматеріалів та інструментів The Home Depot. Сестра дружини Сміта Тіффані Джонс створила сторінку GoFundMe, що допоможе зібрати кошти на його лікування.

"Джонатана підстрелили під час в Лас-Вегасі, коли він намагався врятувати інших людей. Він святкував 43-річний ювілей свого брата, коли почалася стрілянина. Він допоміг зберегти життя десятків людей, перш ніж був поранений. Він люблячий батько трьох дітей - Джонатана-молодшого, Джайден Старр і Джуліан. Зараз він не може підтримати свою родину та потребує часу на лікування. Крім того, йому доведеться платити медичні витрати", - повідомила в соцмережі Джонс.