Трагедія в одеській "Вікторії": відсторонений посадовець повернувся на роботу, - ЗМІ

Голова Київської районної адміністрації Одеси Володимир Сушков, якого після пожежі у дитячому таборі відпочинку відсторонили від займаної посади, знову вийшов на роботу

Про це повідомляє Думская.net.

Як повідомляється, сьогодні посадовець провадив перемовини з мешканцями вулиці Ільфа і Петрова, які протестують проти встановлення паркану навколо школи №55.

Після того, як трапилася трагедія у "Вікторі", одеський міський голова Геннадій Труханов відсторонив Сушкова від виконання службових обов'язків - до закінчення розслідування причин і обставин трагедії в таборі "Вікторія".

При цьому одне з кримінальних проваджень, відкритих за фактом пожежі, безпосередньо стосується Київської райадміністрації.

Слідство встановило, що з ДСНС у відомство Сушкова неодноразово надходили листи про необхідність усунути порушення правил пожежної безпеки в таборі, але вони залишалися без реагування. Провадження відкрито за ознаками частини 2 ст. 367 КК України (злочинна недбалість), але про підозру нарази оголосили лише колишній заступниці міського голови Зінаїді Цвірінько.