Джекпот супер-розіграшу ЄвроМільйонс досяг 190 мільйонів. PR

Україна знаходиться в переліку країн, громадяни якої можуть придбати офіційні квитки ЄвроМільйонів

Наступний супер-розіграш ЄвроМільйонів відбудеться у вівторок 3 жовтня. Міжнародний лотерейний сервіс TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com пропонує бажаючим з усього світу взяти участь у грандіозному тиражі.

Що з себе представляє лотерея EuroMillions?

EuroMillions — класична лотерея, в якій ви заповнюєте лотерейні квитки, після чого слідкуєте за тим, які номери складуть виграшну комбінацію. На сайті можна вибрати, скільки саме полів ви будете заповнювати – 3, 5, 7, 10, 15, 20 чи 25 – ця функція аналогічна кількості куплених та заповнених лотерейних квитків. Також на сайті можна вибрати «Синдикати», де можна придбати частки в великій кількості полів та «Комбо» - де можна поєднати свою персональну ставку з участю в синдикаті.

Як грати в EuroMillions?



Заходите на сайт лотерейного сервісу та реєструєте особистий кабінет, після цього для вас відкриється можливість заповнювати поля. Офіційний квиток EuroMillons буде придбаний від вашого імені представником локального офісу в Іспанії, а сканована копія квитка буде розміщена в вашому особистому аккаунті до початку проведення тиражу.

Тиражі EuroMillions відбуваються кожний вівторок та п'ятницю в 21:00 за середньоєвропейським часом. Офіційні лотерейні квиток можна придбати онлайн не пізнше, ніж за 20 хвилин до початку тиражу. Причому, якщо раніше в лотерею могли грати тільки ті, хто придбав квиток традиційним способом в Австрії, Бельгії, Франції, Ірландії, Люксембурзі, Португалії, Іспанії, Швейцарії чи Великобританії, то зараз придбати офіційні квитки можна онлайн.

Як виплачуються виграші?

Всі учасники супер-розіграшу отримують лист-підтвердження після кожної покупки, що вказуть на їх право на виграші за оформленною ставкою. Окрім цього, сайт TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com надає доступ до скан-копії оригінального квитка ЄвроМільйонів після його покупки працівниками місцевого офісу. Другорядні призи лотереї автоматично зараховуються на рахунок переможця після публікації результатів, а у разі виграшу джек-поту та крупних другорядних виграшів може знадобитись особиста присутність переможця.

З моменту свого заснування в 2002 році, сайт TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com вже виплатив понад $80 мільйонів переможцям. Чи були серед учасників сайту щасливі володарі крупних виграшів? Так. Найгучніша перемога на сайті на сьогоднішній день відбулась в червні цього року. Аура Домінгез, 65-літня громадянка Панами, придбала квиток американської лотереї Флоріда Лото онлайн на сайті TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com та зірвала джекпот у $30 мільйонів. Аура стала єдиною переможицею джекпоту за результатами тиражу в середу 19 липня 2017, а значить, єдиною володаркою величезного $30-мільйонного джекпоту.

Ексклюзивне інтерв'ю з переможицею $30 мільйонів на сайті TheLotter. В середині червня цього року пенсіонерка із Панами виграла  $30 мільйонів в лотереї США

Переможці на TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com/ru/loto-onlain/evromilliony/?amp%3bchan=espreso&%3btl_affid=9369" target="_blank">TheLotter.com, зліва направо. Пенсіонер із Ель-Сальвадора з виграшем $1 мільйон, М. із Ираку, $6,4 мільйона, С. із Росії, €824 тисячі в Австрія - Лото