2 бійців АТО зазнали поранень під час бойових протистоянь на Донбасі

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь з гранатометів і стрілецької зброї двічі потрапили позиції на підступах до Авдіївки. Таку саму зброю окупанти застосовували і в районі Невельського. Близько восьмої години вечора, під час гранатометного обстрілу біля Новоселівки Другої, зазнав поранень український військовослужбовець. 

На Луганському напрямку терористи двічі накрили вогнем з мінометів калібру 82 міліметри позиції біля Кримського, там також використовували гранатомети та великокаліберні кулемети. 

На Маріупольському напрямку неподалік Красногорівки сталося протистояння, в результаті якого український боєць зазнав осколкового поранення. Крім того, під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ввечері опинились наші опорні пункти біля Водяного. 

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО 12 разів відкривали вогонь на ураження противника. Унаслідок бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення", - підсумували у штабі.