Тренер косоварів не вірить у перемогу над збірною України

Головний тренер збірної Косово Альберт Буняку поділився очікуваннями від майбутнього матчу відбору до ЧС-2018 проти України

Про це повідомляє "Команда №1".

Тренер косоварів вважає свою команду дуже перспективною, однак перед матчем з Україною вона знекровлена втратою відразу шести провідних гравців.

"Звичайно, для команди, яка тільки будується, це буде важке випробування. Але при цьому добре, що наші молоді гравці отримають такий досвід. Якщо Україна переможе - це буде нормальна ситуація. У них відмінна команда. Нам, в свою чергу, не стільки важлива перемога, скільки потрібно, щоб нашу команду впізнавали в світі ", - сказав Буняку.

Тренер збірної Косово не шкодував компліментів для команди Андрія Шевченка, називаючи її однією з кращих в світі, в той же час, вважаючи, що його підопічні здатні зробити неможливе і не дозволити українцям перемогти.

"Швидше за все, нереально, щоб ми перемогли. Адже нам доведеться, без перебільшення, протистояти одній з кращих команд світу. Але при цьому ми набули певного досвіду і постараємося зробити неможливе. У будь-якому випадку, повторюся, ми чекаємо абсолютно іншу гру, ніж в першій зустрічі з українцями в Польщі", - додав Буняку.