Українка стала свідком стрілянини у Лас-Вегасі

Черкащанка Наталія Москаленко-Лойер стала свідком масової бійні, яку влаштував стрілок з Лас-Вегасу Стівен Паддок

Про це повідомляють "Факти".

Українка працює адміністратором у готелі, що розташований одразу навпроти того, звідки Педдок почав палити по людях.

"Раптом я почула щось схоже на автоматну чергу, яка потім притихла на якийсь час. Виглянула у вікно – начебто нічого не сталося. Люди слухали концерт, як ніби нічого не трапилося. І тут знову почали стріляти. Я бачила, як від пострілів намертво падають люди. Було дуже страшно. Багато хто не знав, що робити", – розповіла дівчина.

В паніці Наталя вибігла з готелю і почала бігти у протилежному від пострілів напрямку. Вона також бачила, як таксисти буквально силоміць затягували тікаючих і вивозили геть від площі, де розстрілювали людей.

Я підбігла до однієї з машин. Водій щойно під'їхав і ще не знав, що відбувається. Я йому кричу: "Там людей вбивають!" Він подивився на біжучий натовп і наказав якомога швидше сідати в його таксі. Поки ми їхали, я все ще не могла прийти до тями. Не знала, що відбувається. Може, війна почалася?– додала черкащанка. Платню за поїздку водій не взяв.

Коли дівчина дісталася дому, почала дзвонити колегам з роботи – усі боялись виходити на роботу, але Наталя тієї ж ночі повернулась на роботу. Окрім того, на цей час вже була інформація, що стрілок ліквідований.

"На площі, де стався розстріл, ще працювали поліцейські. Ще не всі тіла прибрали. Люди спостерігали з вікон. На вулицю ніхто не наважувався виходити. Вранці в Лас-Вегасі вишикувалася величезна черга з людей, які хотіли здати кров постраждалим. В спеціальні пункти несли медикаменти, теплі речі", – сказала Москаленко-Лойер.