Муженко пропонує залучити американців для посилення безпеки арсеналів

Начальник Генерального штабу генерал армії Віктор Муженко наголосив на зацікавленості в залученні американських фахівців для посилення безпеки складів боєприпасів

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Відбулася зустріч Муженка з аташе з питань оборони при посольстві США в Україні полковником Томасом Воффордом. Під час зустрічі Муженку було відрекомендовано начальника відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні полковника Роберта Пітерса.

У ході перемовин відмічені позитивні та інтенсивні шляхи практичної реалізації двостороннього військового співробітництва збройних сил України та США, реформування ЗСУ в контексті надання Україні матеріально-технічної та дорадчої допомоги від уряду США.

"Збройні Сили України демонструють прогрес у реформуванні та переході на стандарти НАТО завдяки консультативно-дорадчій допомозі, яку надають американські радники, а також підготовці особового складу підрозділів за участі американських інструкторів", – заявив Муженко.

Окремо очільник Генштабу ЗСУ наголосив на зацікавленості української сторони в залученні американських фахівців до заходів з посилення безпеки арсеналів, баз та складів.

Все по темі: Вибух боєприпасів у Калинівці