"Брейк-данс у синіх штанцях". Матіос розповів про реакцію Клименка на арешт

Арешт та конфіскація українським судом активів екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка не засмутили підозрюваного, який відпочивав у Сочі з керівництвом групи компаній "Юнісон"

Про це розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос, продемонструвавши світлину з Клименком, передає Еспресо.TV.

"Хочу продемонструвати реакцію підозрюваного Олександра Клименка після отримання звістки про арешт і передачу державі належних йому та підконтрольним особам активів. Екс-мінсдох Кліменко перейшов на брейк-данс у синіх штанцях і втратив будь-яке розуміння того, що відбувається. Йому залишилося тільки танцювати і повернутися в Україну. Місто Сочі. В колі директорів групи компаній "Юнісон" пан Клименко себе впізнає", - розповів Матіос.

Читайте також: Підпільна імперія податківця Януковича. Хто такий Клименко і навіщо йому тисяча вагонів

Матіос також показав фото іншої події за участю - засідання ради директорів групи компаній "Юнісон" в Москві.

"Місто Москва, засідання "Коза-Ностри" - майбутніх і теперішніх підозрюваних по кримінальному провадженню. Це збори ради директорів групи компаній "Юнісон" у одному з офісних центрів. Це отримані легальним процесуальним шляхом документальні дані, що є доказами", - додав Матіос.