Зірка української естради розповів про роботу "Паспортного сервісу". PR

У зв’язку з безвізовим режимом до Центрів обслуговування громадян кожного дня звертаються понад тисяча громадян, щоб оформити собі біометрику

Цього разу Еспресо.TV пощастило поспілкуватися із народним артистом України, естрадним співаком та композитором Івом Бобулом. Тенор української естради поділився своїми враженнями щодо роботи "Паспортного сервісу".

Справжнє ім'я співака — Іван Васильович Бо́бул, проте своїм шанувальникам він відомий під псевдонімом І́во Бо́бул. Народний артист України відомий своїми піснями як на Батьківщині, так і за кордоном, тож йому часто доводиться подорожувати світом, виступаючи з концертами перед своїми шанувальниками. Цього разу артиста запросили до Німеччини.

"Чого чекати? Завтра подзвонять, скажуть треба їхати до Німеччини чи Румунії. У мене є віза на Штати, той паспорт залишається, а цей повинен бути для Європи", - сказав Бобул.

Побувавши у різних країнах народний артист запевняє: незважаючи ні на що, Україна — дійсно європейська держава. А перехід України до безвізового режиму - це великий крок у майбутнє.

"Для держави і для людей це великий крок. По-перше, це ж поїздки кожен раз приїжджати ставити візу. Коли ти багато їздиш по світу, починаєш розуміти, що в твоїй країні щось нове, якісь новації, нові послуги, що ми і не думали, що вони колись будуть в нашій державі", - пояснив співак.

Бобул каже, що неодноразово проїжджав повз Паспортний сервісу і нарешті наважився завітати та оформити собі біометричний закордонний паспорт. Говорить, що сервісом він приємно вражений.

"Люди мені сподобалися, вони привітні, всі професіонали своєї справи. Записався в чергу на сьогодні і прийшов", - пояснює співак.

Співак впевнений, що немає сенсу шукати інші способи оформлення документів, адже в Центрі робити це зручно і приємно.