Поліція знайшла рештки журналістки, яка померла на субмарині в Данії

Датська поліція знайшла частини тіла шведської журналістки Кім Волл, яка померла при загадкових обставинах на саморобній субмарині

Про це повідомляє видання Reuters.

Представник поліції розповів, що у п'ятницю були виявлені голова та ноги жінки. При цьому у черепі Волл не було переломів. 

Читайте також: Видатний інженер розчленував журналістку у субмарині. Історія скандинавського трилера, який відбувся в реальності

Наразі причину смерті Кім досі не вдалося виявити. 

Читайте також: У відомого винахідника знайшли відео жінок з відрізаними головами. Подробиці вбивства журналістки на субмарині

В Данії 11 серпня шукали найбільший приватний підводний човен.

Згодом стало відомо, що на борту субмарини перебувала журналістка Кім Волл, але поліція Данії заявила, що ‎не знайшла її тіла на борту затонулої субмарини.

Данський винахідник Петер Мадсен, підозрюваний у вбивстві шведської журналістки Кім Волл, повідомив, що вона загинула в результаті аварії на його підводному човні.

Данські правоохоронні органи виявили в морі тіло жінки, в якій впізнали зниклу журналістку Кім Волл, яка перебувала на субмарині винахідника Петера Мадсена.

Пізніше стало відомо, що знайдене на узбережжі поблизу Копенгагена понівечене тіло жінки без голови і кінцівок належить зниклій з субмарини"Наутілус" журналістці Кім Волл.

Кім Волл було 30 років, вона працювала в Нью-Йорку журналістом-фрілансером і писала для газет New York Times, Guardian, а також для журналу Vice.

Журналістка готувала матеріал про Петера Мадсена і його "Наутілус", який деякий час вважався найбільшим приватним підводним човном в світі.