Поліцейські за тиждень вилучили у бандитів психотропів на півмільйона грн

Правоохоронці за цей тиждень затримали дві злочинні групи наркоторговців та наркокур'єра, які торгували психотропними речовинами PVP

Про це повідомляє прес-центр Національної поліції України.

Поліцейські розповіли, що на Херсонщині схопили банду з трьох осіб, які продавали психотропні речовини PVP. Під час обшуків у них знайшли 543 г цієї психотропної речовини та 85 тисяч гривень, які вони отримали від клієнтів за наркотики.

"Також херсонські поліцейські задокументували протиправну діяльність подружжя, яке налагодило постачання наркотиків з Китаю. Збували психотропи шляхом "закладок". У ході санкціонованих обшуків у фігурантів вилучено 380 г психотропу та  117 тис. гривень, що належать збувачам", - наголосили у відомстві.  

Правоохоронці Одещини тим часом затримали 18-річного наркокур'єра, у якого вилучили пакунок з 200 г PVP, отриманого поштовим відправленням.

За вказаними фактами було відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307  - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Винуватці злочину можуть провести за гратами до 10 років з конфіскацією майна.