ФСБ прикриває вбивство Вороненкова удаваною "драмою" з Тюріним, - Максакова

Вдова Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що замовник вбивства, її колишній цивільний чоловік Володимир Тюрін, не мав жодного особистого мотива, та наголосила, що в його провині немає сумнівів

Про це Марія Максакова заявила в ефірі телеканалу NewsOne.

"У тому, що він безумовно причетний, немає жодних сумнівів. Жодного особистого мотиву в нього не було, я пішла від нього майже 10 років тому. Він навіть виказував Денису доброзичливість. У Дениса були переслідувачі. Не хочу погано казати про всю структуру ФСБ Росії, але там у якийсь момент виник Левіафан, у руках якого хтось утратив кар'єри, а хтось - життя. Спецслужби прикриваються нібито побутовою драмою з Тюріним", - сказала Максакова.

Читайте також. Хто і як організував вбивство російського екс-депутата Вороненкова. Результати розслідування

Вдова Вороненкова наголосила, що кримінальний авторітет Тюрін не зізнається в скоєному, навіть коли його провину буде повністю доведено.

"Друге прикриття - Тюрін розповідає про якихось українських націоналістів, яких сам винайняв, щоб убити Дениса. Він ніколи не визнає свою провину, навіть коли її повністю доведено. Слова Біляка (адвоката Тюріна - ред.) я навіть не хочу обговорювати - який підзахисний, такий і захисник. Він себе ні в чому не обмежує", - додала Максакова.

Читайте також. Ким був вбитий екс-депутат Держдуми Вороненков