Мартиненко каже, що НАБУ роками фальсифікує справи проти нього і відмовляється передавати їх до суду

Колишній депутат Микола Мартиненко звинувачує НАБУ у рекордних фальсифікаціях та відмові передавати до суду справи, де він безпідставно фігурує

Про це він заявив, коментуючи чергове продовження слідства у справі Східного ГЗК – тепер до січня 2018 р.,повідомила прес-служба екс-депутата.

“Пан Ситник обіцяв передати справу до суду до кінця літа. Але після вручення мені підозри справа затягується вже на 9 місяців, а загалом вона триває майже 2 роки. Там все шито білими нитками і розвалиться в будь-якому суді. Я нікуди не ховаюсь, і весь час вимагаю передати до суду справу по Східному ГЗК для розгляду по суті. Але НАБУ продовжує піаритись на згадках мого імені”, - сказав Микола Мартиненко.

За словами Миколи Мартиненка, у діях НАБУ/САП є лише логіка політичної боротьби і піару.

“Я ще в 2015 році добровільно відмовився від депутатського мандату для об’єктивного розслідування всіх фейків на мою адресу. Але отримав відверту політичну заанґажованість з боку керівництва НАБУ”, - зазначив екс-нардеп.

На думку екс-депутата, “фінальну крапку у брудній кампанії проти мене поставить Європейський суд з прав людини”. Він також вчергове підкреслив, що  організатори і виконавці його незаконного переслідування понесуть кримінальну відповідальність.