"Буцали дітей ногами", - нардеп Береза розповів, хто напав на нього і фанатів під час матчу

Депутат від "Народного фронту" Юрій Береза розповів про сутичку під час поєдинку Другої ліги між "Дніпром" і "Дніпром-1", під час якої постраждав

Про це повідомляє прес-центр спортклубу "Дніпро-1", почесним президентом якого є Береза.

Нардеп розповів, що подивився перший тайм, після чого почалася перерва. Саме тоді до сектора, де знаходились вболівальники СК "Дніпро-1", прорвалася "якась купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху дітей, буцаючи їх ногами".

"Саме ці люди зірвали останній матч ФК "Дніпро" в прем’єр-лізі проти "Волині". І тоді вони кидали петарди і димові шашки на поле прямо по футболістам, і у тому числі по гравцям "Дніпра", і зараз це також відбувалось. Я не знаю, як саме це кваліфікувати, але через те, що коїться, на стадіоні повинні повернутися правоохоронці", - наголосив Береза.

За його словами, футбольні хулігани не повинні заважати дивитися футбол звичайним вболівальникам. Він додав, що як законодавець зробить все, щоб відповідь на такі дії була досить жорсткою.

"Ті, хто приходить не вболівати, а битись на стадіон - їм не місце на спортивних аренах. Якщо потрібен буде закон, то будемо ухвалювати закон, який буде стосуватися порядку на стадіонах. Безладів на стадіонах не повинно бути", - підсумував Береза.