Британець спіймав і поцілував рибу, а вона стрибнула йому в рота й відправила до реанімації

Британський рибалка потрапив до реанімації після того, як йому в рота застрибнула спіймана ним риба

Про це повідомляє ВВС.

28-річний британець вирішив відсвяткувати вдалий улов і поцілував 14-сантиметрового морського язика - камбалообразну рибу. В цей момент риба вислизнула у нього з рук і встрибнула в рота чоловіку.

Рибалка деякий час не міг дихати і навіть пережив зупинку серця просто на місці події - на пірсі морського курорту Боскомб у передмісті британського міста Борнмут.

Життя чоловіка врятували працівники "швидкої", яким вдалося витягнути рибу з горла потерпілого за допомогою щипців.

"Нам треба було якомога швидше витягти рибину з пацієнта, інакше він би просто не доїхав до лікарні. Я розумів, що у мене єдиний шанс зробити це правильно - якщо б я випустив з рук щипці, або рибина зісковзнула б у бік чи від неї відірвався б шматок, ми б нічого не змогли зробити, щоб звільнити дихальні шляхи", - розповів медбрат Метт Харрісон.

За словами медпрацівника, риб'ячі зубці і зябра застрягли в горлі у потерпілого, проте в кінцевому підсумку їх теж вдалося витягти. Медик зазначив, що це був найнезвичайніший випадок за його лікарську практику.

До приїзду швидкої допомоги члени місцевого морського клубу Boscombe Pier Sea Anglers намагалися робити штучне дихання потерпілому.

"Він цілував рибу, і в цей час вона стрибнула йому в горло. Це місцева традиція - цілувати першу спійману рибу", - розповів представник спільноти Іен Кові.

Працівникам швидкої допомоги вдалося відновити серцебиття рибалки впродовж трьох хвилин.