Розкрито замах на вбивство заступника голови Одеської облради, - поліція

Поліція розкрила замах на вбивство першого заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського, та повідомила нові деталі про інцидент

Про це повідомляється на сторінці Facebook поліції Одеської області.

Затриманими за підозрою в замаху виявилися 23-річний мешканець Одеси та 27-річний житель Херсонської області. У їх помешканнях, гаражах, офісах та транспорті провели понад 30 обшуків, в результаті яких вилучили10 одиниць вогнепальної та 7 одиниць травматичної зброї, понад 600 набоїв різного калібру, 17 засобів зв’язку, маски та комплекти одягу працівників поліції, автомобільні держномери та близько 30 гр. наркотиків.

Згідно висновків експертизи, карабін калібру 5,6 мм встановили, що ця зброя співпадає з тією, яку злочинці використовували під час замаху на Радковського.

Окрім цього, встановили, що напередодні замаху підозрювані замінили номерні знаки на автомобілі "Кіа" на викрадені з іншого автомобілю та приїхали до ресторану, де перебував потерпілий. Не виходячи з машини вони дочекались доки останній залишить заклад та вийде на вулицю. Саме після цього нападники здійснили у його бік декілька пострілів з вогнепальної зброї та з місця події зникли.