З'явився трейлер першого фільму жахів у всесвіті "Людей Ікс"

З'явився трейлер першого фільму жахів у всесвіті "Людей Ікс" - "Нові мутанти" , який розповідає про підлітків з незвичайними здібностями, замкнених на секретній військовій базі

Ролик опублікували на YouTube каналі 20th Century FOX.

Точний склад "нових мутантів" поки що невідомий, проте за однойменним коміксом туди входили п'ять героїв: Міраж, здатна створювати голограми, Гарматне ядро ​​- аналог Людини-Факела з "Фантастичної четвірки", Вовчиця, - шотландська дівчинка-перевертень, Магіка - сестра Колоса і дуже потужний маг, і кібернетичний прибулець Ворлок.

Головні ролі виконали Мейсі Вільямс ( "Гра Престолів"), Аня Тейлор-Джой ( "Спліт") і Чарлі Хітон ( "Дуже дивні справи"). У фільмі не з'являться старі персонажі, наприклад, Чарльз Ксав'єр і Росомаха.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

Режисером кінострічки виступив Джош Бун, який зняв до цього лише  два фільми: драму "Все, що у нас було" і мелодраму "Винні зірки".  Картина матимерейтинг PG-13, а її прем'єру призначено на 12 квітня 2018 року.