Втрати у зоні АТО: загинули 2 бійців, ще 2 - поранені

За минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще двоє - зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку позиції біля шахти Бутівка двічі накривали вогнем з гранатометів і кулеметів, через що українським бійцям довелося відкривати вогонь у відповідь. В результаті цього протистояння один військовий зазнав поранень.

Близько шостої години вечора в результаті обстрілу противника у районі Кам’янки один український захисник загинув. Також вчора, неподалік Невельського, підірвався на невідомому вибуховому пристрої і зазнав смертельних поранень ще один український воїн. 

На Приморському напрямку під вогонь з гранатометів, кулеметів та мінометів калібру 82 міліметрів потрапили опорні пункти на підступах до Водяного. Терористи гатили по позиціях біля Павлополя зі 120-міліметрового міномета. Під час цього обстрілу зазнав поранень ще один військовий. Майже опівночі окупанти били з озброєння БМП в районі Новотроїцького. 

На Луганському напрямку бойовики використовували стрілецьку зброю на підступах до Новоолександрівки та Попасної, а з протитанкових гранатометів та кулеметів гатили неподалік Станиці Луганської та Валуйського. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 36 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО 28 разів вогнем із піхотного озброєння жорстко придушували активність противника.

"Унаслідок бойових дій один український захисник загинув. Ще один отримав смертельні поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Двох бійців було поранено", - підсумували у штабі.