2 бійців ЗСУ загинули на Донбасі, ще 4 - поранені

За минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули у зоні проведення АТО, ще четверо бійців зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку позиції сил АТО біля Авдіївки, шахти Бутівка, Новоселівки Другої, Троїцького та Майорська кілька годин накривали вогнем з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Пісків і Кам’янки бойовики кілька разів використовували стрілецьку зброю. Близько шостої години вечора унаслідок мінометного обстрілу неподалік Зайцевого загинув один український воїн. 

На Приморському напрямку найбільш напруженою ситуація була поблизу околиць Мар’їнки, де вороги били з мінометів калібру 82 міліметри, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. В результаті цього протистояння двоє військових зазнали поранень.

Терористи гатили зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах української армії біля Гнутового, а з 82-міліметрових мінометів - на підступах до Лебединського. Також ввечері внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої на Приморському напрямку зазнали поранень двоє наших військових. 

На Луганському напрямку під обстріли з мінометів калібру 82 міліметри та озброєння БМП потрапили позиції біля Новоолександрівки, а біля Кримського і Попасної - зі стрілецької зброї. 

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 44 рази порушили перемир’я. Сили АТО 38 разів відповідали ворогу використовуючи увесь спектр піхотного озброєння. Унаслідок бойових дій загинули двоє українських воїнів, ще четверо отримали поранення різного ступеню важкості", - підсумували у штабі.