Брата продюсера Вайнштайна також звинуватили у секс-домаганнях

Скандал навколо голлівудського продюсера Гарві Вайнштайна через сексуальні домагання продовжує набирати обертів - у домаганнях наразі звинувачують також його молодшого брата Боба Вайнштайна

Про це заявила американський продюсер Аманда Сігел, передає Vox.

За словами Сігел, The Wеinstein Company брала участь у створенні серіалу над яким вона працювала як виконавчий продюсер. Сігел стверджує, що сексуальні переслідування почалися влітку минулого року і тривали кілька місяців, поки її юристи не повідомили Вайнштайна, що їхня клієнтка покине проект, якщо Боб не припинить її домагатися.

"Ні" має бути достатньо. Після такої відповіді кожен, хто хотів від вас чогось, має просто піти. Боб продовжував переконувати мене, що хоче зі мною дружити, але це не так. Він завжди хотів чогось більшого", - розповіла Сігел.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

Представники Боба Вайнштайна вже відкинули всі звинувачення у сексуальних домаганнях і заявили, що готові надати докази його невинуватості. 

"У нас є електронні листи, які доводять це. Немає жодної імовірності того, що мій клієнт міг дозволити собі щось подібне", - сказав адвокат Вайнштайна.

За словами адвоката Вайнштайна, слова Сігел вводять громадськість у оману.