Помер легендарний канадський рок-музикант

У вівторок, 17 жовтня у віці 53 років помер соліст відомого канадського рок-гурту Tragically Hip Горд Дауні

Про це повідомляє Rollingstone.

"Вчора ввечері Горд тихо помер серед рідних та близьких людей", - написала його сім'я в заяві. "Горд знав, що цей день швидко настане – проте він витрачав такий дорогоцінний час на те, чим він завжди жив – творив музику, спогади, проводив час з рідними. Він дякував рідним та друзям за гарне життя".

"Горд сказав, що він прожив багато життів", - додали вони. "Як музикант, він прожив більше 30 років. Вдома він так само невтомно працював і був нам хорошим батьком, сином, братом, чоловіком і другом. Ніхто не працювавнад кожним аспектом свого життя більше, аніж Горд. Ніхто ".

Причиною смерті став рак мозку 4 ступеня. Лідер канадського гурту востаннє вийшов на сцену в рамках прощального турне в серпні 2016 року.

Тоді прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, який був присутній на концерті, сказав, що під музику Tragically Hip понад 30 років жила вся країна.

Наразі канадський прем'єр висловив сум за Дауні на сторінці в Facebook. " Ніколи не буде нікого схожого на тебе, Горд. Спочивай з миром, мій друже" - написав Трюдо.