Завдяки оновленню в Windows 10 можна буде редагувати доповнену реальність

Microsoft офіційно оголосила про вихід Windows 10 Fall Creators Update - оновлення з редактором доповненої реальності, яке вперше представили в травні 2017 року

Про це повідомляється в офіційному блозі Microsoft.

Користувачі з ввімкненим автоматичним оновленням системи отримають нову версію протягом декількох днів, так як компанія розгортає оновлення поступово. 

Решта можуть вручну завантажити його на сайті Microsoft. В Fall Creators Update додали редактор Mixed Reality, який дозволяє додавати віртуальні 3D-об'єкти на реальні знімки та відеоролики.

Редагувати матеріали можна як з ПК, так і з мобільних пристроїв на Windows. У новій версії також з'явився Story Remix - режим створення "Історії", де передбачено розпізнавання осіб і повноцінне редагування. Також в додатку "Фотографії" з'явилися функції створення відео з фотографій і фільтри.

 
  • Нещодавно Microsoft побудувала для своїх співробітників будиночки на деревах. Будинки оснащені Wi-Fi, кріслами-гойдалками, барбекю і камінами. Альтернативний робочий простір компанія створила на прохання співробітників.