Відомий виробник солодощів налякав рекламою у стилі фільмів жахів

Fox, Mars і п'ять режисерів об'єдналися, щоб створити рекламу Bite Size Horror у вигляді 4 коротких фільмів жахів напередодні Гелловіну

Про це повідомляє Adweek.

Ролики від Mars транслюються на телеканалі Fox під час перерв на рекламу. Кожен фільм представляє один з брендів компанії: Skittles, M & M's, Starburst і Snickers.

Творці фільмів не стали інтегрувати бренди в сюжет і вирішили представити їх на початку, щоб "зберегти цілісність ролика".

Skittles "9,5 поверх"

Перший фільм від Skittles розповідає історію співробітниці офісу, яка затрималася на роботі і застрягла в ліфті між дев'ятим і десятим поверхом. Вона вийшла з ліфта і побачила чоловіка, який просив про допомогу.

M & Ms "Дорога"

У фільмі "Дорога" дві подруги і батько однієї з них приїхали вночі на перехрестя, щоб подивитися на примару мотоцикліста, який з'являється, якщо три рази вимкнути фари.

Starburst "Заміна"

У "Заміні" від Starburst маленький хлопчик вийшов пограти на вулицю і побачив свого двійника. Коли хлопчик прибіг до будинку, то побачив, що двійник вечеряє з його родиною.

Snickers "Наживка"

У "наживці" від Snickers рибак сам попадається на гачок, коли в спекотний день бере банку пива з поверхні водойми.

За словами сценариста фільму для Skittles Симона Аллена, налякати і захопити глядача в короткому метрі простіше, ніж в довгому, де він відволікається на тривалу сюжетну лінію.