Скульптор Олексій Золотарьов представить персональний проект "Інтерференція" у FACE Foundation

В четвер, 26 жовтня, в галереї "FACE Foundation" відбудеться відкриття персональної виставки скульптора Олексія Золотарьова – одного з найбільш перспективних українських митців, учасника міжнародних і вітчизняних скульптурних проектів

Проект "Інтерференція" представить київській публіці симбіоз ідей, форм і конструкцій, матеріалу й технік. Роботи скульптора – маніфест свободи, безперервності руху, результат творчого пошуку митця, який подає власну рефлексію на тему пам’яті, тригерів, що активізують і загострюють почуття людини.

Скульптури Олексія Золотарьова інтегровані у публічний простір Києва – фонтан «Груша» в столичному районі Позняки, арт-об'єкт «Рух супрематизму» в ТРЦ «Космополіт». Він - автор пам'ятника легендарному фронтмену групи «Брати Гадюкіни» на Личаківському кладовищі.

Виставка пройде з 26 жовтня по 16 листопада. Відкриття: 26 жовтня о 18.30 в галереї “Face foundation” (пер.Лаврський,9). Вхід вільний.

За підтримки: Телеканал “Еспресо”, L’officiel Україна, STYLEINSIDER, Обозреватель, інформагентство Голос.UA, РБК-Україна, ТК «Київ», IVONA, Cultprostir.ua, портал АрхІдея.

Для представників ЗМІ акредитація за тел. (096) 287-46-36.