Мерилін Менсон звільнив бас-гітариста після секс-скандалу

Музикант Мерилін Менсон оголосив, що більше не буде виступати разом з бас-гітаристом Джорді Вайтом

Про це співак повідомив у своєму Twitter.

"Я вирішив розділити шляхи з Джорді Уайтом, як членом гурту", - написав Менсон у Twitter.

"Його замінять в майбутньому турі. Бажаю йому всього найкращого", - зауважив він. В Instagram Менсон додав, що це "сумний день".

Вихід Вайта з гурту відбувся після того, як Джессіка Адамс, співачка гурту Jack Off Jill  20 жовтня звинуватила його у згвалтуванні та сексуальних домаганнях в пості у Facebook. Адамс розповіла, що на початку 1990-х вона зустрічалася з Вайтом, і він ревнував її, забороняв спілкуватися з іншими чоловіками і бурхливо виявляв гнів, в тому числі вдавався до насильства.

Вона заявила, що Вайт згвалтував її, коли повернувся додому після перерви в турі, під час сварки через невірність Вайта. "На той момент я знала, що він не був вірним під час гастролів", сказала Адамс.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

"Це привело його в стан, в якому я його ніколи не бачила. Він повалив мене на підлогу, та взявся рукою за шию. "Я сказав ні. Я сказав, що ні". Він говорив так гучно, що мій сусід прийшов щоб подивитися, чи все гаразд, але він згвалтував мене. Мене згвалтувала людина, яка, я думала, мене любить"- додала вона.

За словами Адамс, після цього її гурт виступав на розігріві у Мериліна Менсона, оскільки лейбл Jack Off Jill наполіг, що це буде вигідно колективу.

У 2015 році в одному з інтерв'ю вона говорила, що її згвалтував бойфренд на початку музичної кар'єри, але не уточнювала, про кого саме йде мова. Уайт ніяк не відреагував на звинувачення.