https://static.espreso.tv/uploads/article/2480483/imagesim578x383-112478.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Модель Наталія Целовальникова, яка 8 вересня постраждала під час вибуху автомобіля в Києві, нещодавно перенесла операцію на оці" }

Підрив авто з чеченцем у Києві: потерпілій моделі прооперували око, але вона ще не може ходити

Модель Наталія Целовальникова, яка 8 вересня постраждала під час вибуху автомобіля в Києві, нещодавно перенесла операцію на оці

Про це з посиланням на джерело в оточенні родини повідомляє "Обозреватель".

"Наталія вже перенесла дуже багато операцій, вони як і раніше проводяться дуже часто - на нозі, на внутрішніх органах, з приводу опіків. Операцію на оці їй робили тижнів зо 2 тому. Їй стає ліпше, у неї спав набряк легенів. Вона при тямі, все розуміє. Але проблема в тому, що у неї уражені внутрішні органи, а тому, як і раніше, їй потрібне серйозне лікування", - повідомляє видання.

Зараз триває лікування численних опіків, які вона тоді отримала.

"Найбільша та найболючіша проблема на сьогодні - це опіки, деякі - до кістки. Вони постійно кровоточать", - розповіло джерело.

Читайте такожКим був чеченець Тимур Махаурі, якого підірвали у центрі Києва

Ходити Целовальникова ще не може і, як зазначається, піде ще не скоро:

"З приводу ноги її мама запрошувала ортопедів. Деякі з них кажуть, що нічим допомогти не можуть, що потрібно ампутувати. Інші кажуть, що ногу можна врятувати... Вона не ходить, і ще не скоро піде. Вона лежить під апаратами".