Синоптик розповіла, де в Україні чекати на потепління

У четвер, 26 жовтня, в Україну прийде потепління з дощем

Про це повідомила синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

"Тепліше стане вже завтра. До нас прийде тепліша повітряна маса. В Києві вдень +10...+11°C. Це потепління прийде разом із дощем - до нас переміщуватиметься атмосферний фронт, який принесе опади. Правобережна Україна майже вся буде охоплена дощем - північні та західні області, центральна частина. До сходу дійде трохи пізніше - надвечір. Хіба що на півдні без істотних опадів", - розповіла Діденко.

Метеоролог зазначила, що оскільки найближчої ночі температура буде ще досить низька, на півночі Чернігівщини, Київщини та Сумщини ймовірний мокрий сніг.

При цьому потепління не торкнеться східної частини України - на більшості території Лівобережжя передбачається +5...+9°C.

У середу, 25 жовтня, в Україні зберігатиметься холодна погода. На заході буде +4...+9°C, на Закарпатті тепліше - до +12...+13°C. Дощі в західних областях уподовж дня малоймовірні, але надвечір пройдуть на крайньому заході.

Північна частина України без опадів, температура +3...+8°C упродовж дня, ввечері може похолодати навіть до мінусових позначень.

На сході найхолодніше буде на Харківщині, +3...+6°C. На Луганщині +4...+7°C, на сході області ймовірні невеликі опади. На Донеччині +6...+10°C, без опадів.

У центральних областях сухо, +4...+9°C, на Дніпропетровщині до +10...+11°C.

На півдні сьогодні без опадів, +9...+13°C.

У Києві 25 жовтня буде холодно, але сухо, +4...+5°C.