Вайнштайн подав позов щодо свого звільнення через сексуальні домагання

Американський кінопродюсер Гарві Вайнштайн подав позов до заснованої їм компанії The Weinstein Company, звідки його звільнили через звинувачення в сексуальних домаганнях і насильстві

Про це повідомляє Reuters.

У позові Вайнштайн вимагає надати йому інформацію і документи, які, на його думку, можуть захистити його і компанію від збитків від несправедливих судових рішень. Зокрема, в позові згадується його листування, яке, на думку Вайнштайна, може реабілітувати його і компанію.

Вайнштайн також хоче з'ясувати, чи правомірне було його звільнення з компанії і чи передавали співробітники яку-небудь конфіденційну інформацію журналістам.

Позов був поданий наступного дня після того, як на The Weinstein Company подала до суду актриса Домінік Хьюєтт, яка розповіла, як продюсер домагався її і змушував до сексу. Хьюєтт стверджує, що компанія знала про поведінку продюсера, але не запобігла новим випадкам.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою