Мосійчук каже, що замах на нього не пов'язаний зі справою Коханівського

Поранений у результаті теракту біля офісу телеканалу Еспресо народний депутат Ігор Мосійчук стверджує, що ця подія не пов'язана зі справою командира "добробату ОУН" Миколи Коханівського

Про це він написав у Facebook.

"Однозначно замах на мене ніяк не пов'язаний зі справою Миколи Коханівського. Я дійсно не підтримував Качмалу "Рема" у його прагненні заволодіти будинком і викинути звідти переселенців, але ніякого особистого конфлікту у нас із ним не було. Тож цю версію слідство навіть не бере до уваги", - написав Мосійчук.

В іншій публікації на своїй сторінці він зазначив, що "дехто включно з шановним військовим прокурором Анатолієм Матіосом" звинувачує його у причетності чи навіть в організації розгрому Святошинського райсуду міста Києва в ніч з 23 на 24 жовтня, коли Коханівському обирали запобіжний захід.

"По-перше, під час силового протистояння у Святошинському суді я був відсутній, а саме протистояння між спецпідрозділом МВС та громадськими активістами зупинилось саме завдяки моєму приїзду до суду. По-друге, протягом усього судового процесу по обранню запобіжного заходу Коханівському саме я та мій колега Ігор Луценко докладали максимальних зусиль для уникнення кровопролиття. Це можуть підтвердити і представники Національної поліції, і громадські активісти", - написав Мосійчук.

Читайте також: Розтрощена зала суду, штурм та 30 затриманих. Що за скандал і хто такий Коханівський