Синоптик розповіла, які області накриють сніг і штормовий вітер

Сьогодні у всіх областях України очікується погіршення погодних умов, прогнозуються дощі, сніг та сильний вітер

Про це в ефірі Еспресо.TV заявила синоптик Наталка Діденко.

Вона зауважила, що сьогодні у західних областях вже випадає сніг, а Карпати їм взагалі засипає. Сніг буде поступово наближатися до Житомирської, Рівненської та Київської областей.

До України прийшлов циклон з північного заходу. Він є дуже потужним та приніс опади та сильній вітер, подекуди будуть й шторми.

Сьогодні на заході складні погодни умови: дощ, сніг, подекуди хуртовини, налипання мокрого снігу. Температура повітря знизиться до 0 - +5 градусів. У північних областях переважно дощитиме, буде сильний вітер. Існує висока ймовірність переходу дощу в мокрий сніг, особливо завтра. Температура повітря сьогодні становитиме 2-6 градусів тепла. 

У східних регіонах сьогодні очікуються дощі та сильний вітер, повітря прогріється до 6-11 градусів тепла. У центральних областях пройдуть дощі, на Вінничині та, ймовірно, Черкащині з мокрим снігом, буде сильний штормовий вітер. Температура повітря - в межах 2-7 градусів тепла. На півдні очікується 7-11 градусів тепла, однак там також буде штормовий вітер. 

У столиці сьогодні дощі та сильний штормовий вітер, темература повітря становить 4-5 градусів тепла, є ймовірність переходу дощу в мокрий сніг надвечір або вночі.