$1 млн за мовчання: Ймовірно згвалтовану Вайнштайном акторку намагалися підкупити

Акторка Роуз МакГоуен, яка звинуватила продюсера Гарві Вайнштайна в тому, що він згвалтував її в 1997 році, стверджує, що за її мовчання близький друг Вайнштайна в вересні запропонував їй $1 млн

Про це повідомляє The New York Times.

МакГоуен, яка заявила, що Вайнштайн згвалтував її 1997 року в готельному номері,  розповіла, що в кінці вересня - за кілька тижнів до того, як на продюсера посипались численні звинувачення в сексуальних домаганнях, дехтo близький до Вайнштайна запропонував їй $1млн за мовчання про цей інцидент.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

За словами акторки, тоді ж (в 1997), вона підписала угоду з Вайнштайном з приводу цього випадку, із зазначеною сумою в $100 тис, але цього літа виявила, що документ не містить положення про конфіденційність.

Також вона розповіла, що спочатку на цю пропозицію відповіла зустрічно, заявивши суму в $6 млн, однак після виходу розслідування щодо Вайнштайна в The New York Times відмовилась від цієї ідеї. "Це б змусило мене відчувати себе огидно", - додала вона.