ДТП у Харкові: водій Volkswagen стверджує, що в момент зіткнення рухався зі швидкістю 25 км/год

Учасник смертельної ДТП у Харкові водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов стверджує, що в момент зіткнення його автомобіль рухався зі швидкістю 25 км/год

Про це він заявив в ефірі ток-шоу на телеканалі "Україна".

Дронов заявив, що не вважає себе винним в аварії. Бо перехрестя перетинав на зелене світло, але при цьому чоловік каже, що не пам'ятає, на який сигнал світлофора він рушав.

"Я практично перетнув Сумську (вулиця, на якій трапилася ДТП, - ред.) і вся увага у мене було на пішохідному переході. В цей момент ... Це була практично мить, я не знаю, звідки вона (Зайцева, - ред.) з'явилася. Перед тим, як виїхати на перехрестя, я подивився - праворуч не було ніяких перешкод . І під час руху по перехрестю нікого не було справа. Я не міг очікувати, що хтось міг в'їхати на такій швидкості. Я не зміг зреагувати ", - сказав Дронов.

Під час прямого включення по Skype з лікарні чоловік розповів, що в аварії він отримав травми голови і шиї, а також удари. За словами Дронова, в той вечір він їхав на зустріч зі знайомим. 

Чоловік також висловив свої співчуття рідним загиблих і постраждалих, а також заявив, що не вважає себе винним в цьому ДТП.