Народилась перша зимова шина нової лінійки Premiorri ViaMaggiore Z PLUS. Новини компанії

В останню п’ятницю жовтня на виробництві ПРАТ "РОСАВА" звулканізована перша зимова шина нової лінійки Premiorri ViaMaggiore Z PLUS з асиметричним рисунком протектора

Від ідеї до її фізичного появлення була проведена потужна робота багатьох фахівців: маркетологів, конструкторів, технологів, виробничників. Здавалось би ще наприкінці минулого року лише розглядали ескізи рисунків протекторів. А на початку цього року технічні фахівці закінчили роботу над проектом Premiorri  ViaMaggiore Z PLUS , у якому поєднали новітні технології та матеріали, що дозволять шині з легкістю долати будь-які зимові ділянки доріг.
 
Паралельно на виробництво здійснювались поставки нового обладнання для виготовлення деталей, складання та вулканізації таких шин:  сучасна лінія форматорів-вулканізаторов КНР52-180ic  (10 од.) Harburg Freudenberger (Німеччина) для випуску шин в діапазоні від 15 до 22 дюймів, нова лінія інспекції якості Hofmann (Німеччина) для забезпечення контролю якості шин усіх вихідних характеристик, сучасний шиноскладальний комплекс EХХIUM компанії VMI Holland BV (Нідерланди), що забезпечить впровадження нових технологій зі складання шин від 17 до 20 дюймів з категорією швидкості H, V, W - 210 км / год, 240 км / год , 270 км / год відповідно тощо.
 
Вперше новинку показали у форматі 3-d  влітку на міжнародній виставці SIA-2017 у Києві та восени на Forum Wheels у Львові, презентували партнерам та клієнтам.  Вона викликала неабиякий інтерес. Тому всі чекали на цю мить – "народження" першої шини Premiorri  ViaMaggiore Z PLUS .  Первістка нової лінійки з’явилася у типорозмірі 205/55R16. До кінця року плануються ще моделі  225/55R16 та  215/70R16. Очікуйте  шини Premiorri  ViaMaggiore Z PLUS  у фірмових магазинах ROSAVA та партнерів ТОВ «Преміорі».
Лінійка Premiorri  ViaMaggiore Z PLUS розроблена 16 типорозмірах з посадковим діаметром від 15 до 18 дюймів, категорією швидкості H.
 
Асиметрична концепція рисунка протектора дозволила розташувати елементи таким чином, щоб гарантувати управління і максимальне зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям: зі снігом, з льодом, з сухим і мокрим покриттям. Для цього в основі гумової суміші міститься вищий сорт натурального каучуку від індонезійської компанії, також застосовується спеціальна зимова силіка.
 
Комбінований дизайн елементів протектора сприяє гарній роботі в постійно мінливих дорожніх умовах. Зовнішня частина протектора забезпечує зчеплення на сухому асфальті, середня - на льоду, а внутрішня - на снігу. Конструкція ламелей робить шину стійкою до аквапланерування на мокрому асфальті, а блоки протектора, з'єднані перемичками, працюють на снігу подібно ланцюгам проти ковзання. Новинка вирізняється поліпшеною амортизацією до бічних ударів і поліпшеним рівнем комфортабельного ходу за рахунок застосування нових матеріалів в каркасі. Її особливостями є збільшена довжина ламелей з більш гострими гранями, підвищена жорсткість бічних блоків, що збільшує стійкість в поворотах і при зміні смуги.