Зі штабу Собчак пішло 2/3 співробітників

З передвиборчого штабу кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак у повному складі пішла група політтехнолога Олексія Ситникова

Про це з посиланням на власні джерела повідомила газета "Коммерсант".

"Сьогодні вранці штаб порожній, Ситников повів із собою майже дві третини всіх співробітників штабу. Просто тихо пішли і все", - сказав співрозмовник видання.

Пізніше Ситников підтвердив припинення відносин з Собчак й повідомив причину свого звільнення. За його словами, штабу катастрофічно бракує коштів, окрім того, він зазначає, що штаб Собчак наразі як такий взагалі відсутній.

Читайте такожКсенія Собчак йде у президенти Росії. Навіщо

"Це не можна навіть штабом називати, команда тільки складається. Там нічого не зрозуміло, навіть перераховувати не варто, що саме. Що стосується фінансів, то я сам винаймав офіс", - наводить слова політтехнолога РБК.

Скажімо, під час поїздок на семінари в Єкатеринбург і Краснодар члени штабу скидалися "хто скільки може" на квитки прес-секретарю, оператору й охорони.

"Їй (Собчак - ред.) семінар оплачував організатор, але потрібно було відрядити прес-секретаря з нею, охорону - раптом (мер Єкатеринбурга Євген Ройзман- ред.) Ройзман підійде або чорнилом обіллють, ну й оператор потрібен, щоб знімати на сайт", - зауважив він.