Нацполіція перейшла на посилений режим служби у Києві та області

У зв’язку із ускладненням оперативної обстановки, пов’язаним зі скоєнням тяжких та особливо тяжких злочинів, поліція Києва та Київської області несе службу в посиленому режимі

Таке рішення прийнято головою Національної поліції України Сергія Князєва після вчинення у регіоні низки тяжких злочинів з використанням зброї та вибухівки, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Читайте такожДепутата Мосійчука намагались підірвати біля телеканалу Еспресо, 2 людей загинуло. Все, що відомо

"У першу чергу, посилені заходи спрямовані на забезпечення безпеки наших громадян. Тому прошу з розумінням поставитися до збільшення присутності поліцейських на вулицях, вокзалах, аеропортах, на в’їздах-виїздах з Києва та області, у місцях масового перебування людей", - наголосив Князєв.

Ці заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації в Києві та області, протидію злочинності, діяльності організованих груп та злочинних організацій, розкриття тяжких та особливо тяжких резонансних злочинів, а також виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї.

Читайте такожХто така Аміна Окуєва, яку розстріляли під Києвом

На вулицях збільшено кількість нарядів поліції, несуть службу мобільні групи, до складу яких увійшли працівники патрульної поліції, кінологи, оперативних та інших служб.