Ще троє чоловіків заявили про домагання Кевіна Спейсі

Ще троє молодих людей заявили, що Кевін Спейсі пробував їх спокусити

Видання The Sun опублікувало інтерв’ю із барменом Деніелом Білом. За словами хлопця, Спейсі чіплявся до нього в 2010 році, коли йому було 19. Біл розповів, що Кевін підійшовся до нього під час перекуру, сів поряд та розстібнув штани і показав член.

Деніел почав тікати від Спейсі, але актор його наздогнав та подарував швейцарський годинник.

"Я думав, він жартує, але він зняв годинник і дав його мені. Зараз я розумію, що Спейсі віддав його мені за моє мовчання", - розповів бармен.

Бармен Деніел Біл

За декілька тижнів Деніелу Білу зателефонував чоловік, який представився Кевіном Спейсі.

"Він сказав: "Що ти збираєшся робити? Я буду в Лондоні декілька днів, не хочеш зайнятися чим-небудь?", - йдеться в інтерв’ю.

Читайте також: Кевіна Спейсі звинувачують у домаганнях до 14-річного хлопчика. Історія про невчасну гомосексуальність

Видання The Sun з посиланням на свої джерела також розповіло, що п'яний Спейсі домагався до молодого журналіста на вечірці 2013-го року. В новині йдеться, що оскароносний актор робив йому непристойні запрошення піти в туалет. Сам журналіст поки про це відкрито не розповідав.

Про домагання також розповів режисер-документаліст Тоні Монтана, пише Radar Online. Чоловік розповів, як нетверезий Кевін Спейсі загравав до нього в 2003 році в барі Лос-Анджелеса. Режисер зізнався, що Кевін схопив його за пеніс.

Режисер Тоні Монтана

"Кевін підійшов до мене і обхопив мене рукою. Він просив мене піти з бару разом з ним, а потім схопив мій член", - розповів Монтана.

Потім режисер хотів втекти від Спейсі до туалету, але актор пішов за ним.

Тоні Монтана поділився, що після інциденту страждав від посттравматичного стресового розладу і йому довелося відвідувати психологів.

Про численні історії домагань Кевіна Спейсі розповів молодий актор Роберто Кавазос на своїй сторінці у Facebook.

Кавазос заявив, що Кевін Спейсі регулярно спокушав артистів лондонського театру Old Vic, коли був його художнім керівником з 2004 по 2015 роки.

Роберто припустив, що за числом жертв Спейсі легко може переплюнути Гарві Вайнштайна. За словами Кавазоса, у нього також було кілька неприємних ситуацій "на межі домагань".

"Не перерахувати, скільки людей розповідали мені одну і ту ж історію: Спейсі запрошував їх на зустріч "поговорити про кар'єру". Коли вони приходили в театр, на них чекав пікнік з шампанським на сцені. Єдине, що від вас було потрібно, щоб містер Спейсі вирішив вас помацати - бути молодше 30 років.” - написав Кавазос.

На сайті театру Old Vic закликали усіх, хто постраждав від Спейсі під час роботи в театрі, написати анонімного листа на пошту.