Юрій Андрухович представить особливу програму "День Смерті Пані День" у проекті "Вірші. Джаз"

16-го листопада на сцені київського Будинку Художника з’явиться легендарна особистість – провідний український поет, прозаїк, перекладач та есеїст Юрій Андрухович

Під джазовий супровід гурту «Сон Сови» письменник читатиме твори Френка О’Гари, Аллена Ґінзберґа, Ґреґорі Корсо, Вільяма Шекспіра, Бруно Шульца та інших улюблених авторів, а також свої власні твори.

Юрій Андрухович – знакова постать сучасної української літератури та один з найвідоміших культурних діячів. Його твори мають велику популярність не тільки в Україні, але й за кордоном. Книги та публіцистичні твори Андруховича перекладаються в багатьох країнах світу, а західні критики називають його одним з найяскравіших представників постмодернізму і порівнюють з Умберто Еко. В рамках проекту «Вірші. Джаз» Юрій Андрухович представить особливу програму «День Смерті Пані День».

Проект «Вірші Джаз» - авторський проект Marco Concert, в якому вже взяли участь журналіст і телеведучий Майкл Щур, співачка Каша Сальцова, письменниця Ірена Карпа і актор Остап Ступка. 16 листопада гостей очікує унікальна можливість почути твори, які багато років надихають Юрія Андруховича. А джаз, як завжди, зробить свою справу — проникне у самісіньке серце і не залишить байдужими до жодного почутого слова.