Новим міністром оборони Британії став противник Бориса Джонсона

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей призначила нового міністра оборони замість Майкла Феллона, який пішов у відставку на тлі скандалу з домаганнями

Про це повідомляє видання Reuters.

Відтепер Міністерство буде очолювати 41-річний Гевін Вільямсон, до цього він був головним парламентським партійним організатором Консервативної партії.

Свою попередню посаду він здобув завдяки підтримці Терези Мей, коли минулого року вона боролася за посаду лідера консерваторів з нинішнім главою МЗС Борисом Джонсоном. Тоді Вільямсон заявив, що зробить все, щоб не допустити перемоги Джонсона. 

Зазначимо, міністри вважали, що Мей може обрати міністром оборони Пенні Мордон, яка зараз працює міністром у Департаменті з питань праці та пенсій. 

Нагадаємо, Феллона звинуватили в сексуальних домаганнях до журналістки Джулії Хартлі в 2002 році, на конференції Консервативної партії. Інцидент згадали після того, як журналістка знову розповіла про домагання з боку неназваного чоловіка.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою