У Росії до сторіччя Жовтневої революції випустили годинники з кров'ю нащадка царя Миколи ІІ

Російський бренд годинників "Ракета" створив до сторіччя Жовтневої революції годинник із кров'ю нащадка страченого більшовиками царя Миколи ІІ - князя Ростислава Романова

Про це Ростислав Романов розповів у відеозверненні на Youtube-каналі бренду.

"Ми не можемо дозволити собі забути про кровопролиття мільйонів російських людей, ким би вони не були: білогвардійцями, переконаними комуністами, робочими, священиками, селянами або царською сім'єю на чолі з моїм двоюрідним прадідом царем Миколою ІІ. Ми вирішили випустити на знак жалоби чорний годинник із краплею крові, що символізує всю кров, пролиту в смуті Революції", - сказав нащадок царя.

Ростислав Романов також назвав Жовтневу революцію "страшною трагедією" та заявив, що не бачить приводу для святкування цієї події.

"Ми не повинні святкувати цю подію, так само, як і не можемо залишити її непоміченою. Революція була страшною трагедією, що призвела до страждання і смерті багатьох людей із усіх верств російського суспільства. Ми повинні згадувати ці події російської історії зі скорботою. Тут немає приводу для свята", - додав родич убитого царя.