Екс-міністр оборони Британії "заплямувався" не лише секс-скандалом, а й нецензурною лайкою, - ЗМІ

Екс-міністр оборони Британії Майкл Феллон пішов у відставку не лише через давню історію з журналісткою, а й через звинувачення колеги в непристойних висловах на її адресу

Про це повідомляє The Telegraph.

"Сер Майкл Феллон був змушений піти у відставку з поста міністра оборони після того, як колега звинуватила його у використанні непристойних висловів", - йдеться в повідомленні.

За словами лідера Палати громад, Андреа Ледсом, на її скарги щодо холодних рук Феллон сказав: "Я знаю, куди ви можете їх засунути, щоб їх зігріти". Джерело видання, знайоме із ситуацією, також повідомило, що сер Феллон обійняв колегу.

Місіс Ледсом подала скаргу на Феллона два дні тому, наполягаючи на його звільненні через ряд нав'язливих коментарів, зроблених ним під час засідань комітету Казначейства Палати громад шість років тому. За словами Ледсом, тоді Феллон зробив "мерзенні" та "недоречні" особисті зауваження на її адресу, а також сказав кілька сексистських зауважень про інших жінок .

Нагадаємо, Феллона звинуватили в сексуальних домаганнях до журналістки Джулії Хартлі в 2002 році, на конференції Консервативної партії. Інцидент згадали після того, як журналістка знову розповіла про домагання з боку неназваного чоловіка.

Відтепер міністерство буде очолювати 41-річний Гевін Вільямсон, який до цього був головним парламентським партійним організатором Консервативної партії.

Читайте також: Найвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

  • Нагадаємо, на початку жовтня в The New Yorker і The New York Times вийшли статті про численні скарги жінок на домагання з боку відомого голівудського продюсера Гарві Вайнштайна, почалося розслідування. Це викликало хвилю зізнань та нових секс-скандалів з іншими відомими людьми.