У Німеччині чоловік запхав до багажника сина, щоб не зіпсувати новеньку шафу

Поліція Берліна оштрафувала чоловіка, який не зміг вмістити нову шафу в автомобіль, і попросив свого сина залізти у багажник та підтримувати двері, які не зачинялися

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Під час перевірки швидкості в одному з автомобілів патрульні помітили маленьку руку, яка виглядала з-під дверей багажника і підтримула їх у напівзачиненому стані. Здивовані побаченим, офіцери поліції зупинили автомобіль і виявили у багажнику 15-річного хлопчика.

"У повністю завантаженому автомобілі в багажнику, без засобів безпеки, лежав 15-річний син, притримуючи ногами шафу та одночасно утримуючи рукою двері", - повідомила поліція на своєму Facebook.

З’ясувалось, що батько придбав шафу, і, зіштовхнувся з проблемою транспортування великогабаритної покупки у своєму невеликому авто, тож попросив сина залізти в багажник, одночасно притримуючи шаву і дверцята.

На запитання поліції чоловік просто відповів: "Все нормально". Патрульні виписали порушнику два штрафи – 60 євро за те, що син був у багажнику і без ременя безпеки та 35 євро за те, що чоловік не зміг забезпечити належним чином безпеку перевезення вантажу.