Облава у Львові: У поліції кажуть, що їх викликали з військкомату

У львівській поліції стверджують, що прибули до проїзду Крива Липа у Львові в ніч із п’ятниці на суботу на виклик представників військкомату та військової прокуратури

Про це повідомили у прес-службі поліції Львова, передає "Радіо Свобода".

Прес-служба зазначила виданню, що патрульні були присутні під час подій біля нічного клубу "Парадокс", і їх викликали туди представники військкомату і військової прокуратури для охорони громадського порядку. Проте жодних інцидентів чи конфліктів не відбувалось.

У військовому комісаріаті проведення заходів у провулку підтвердили, однак відмовились відповісти чого саме вони стосувались і яким був їхній результат.

"Зараз ми не можемо розповісти, ми то все нормально, під час брифінгу розповімо. Ніяких затримань не було, я запевняю, і всі перебувають вдома або далі продовжують гуляти", - сказав офіцер групи з роботи із громадськістю Львівського обласного військкомату Роман Поронюк.

Як відомо, у Львові в ніч на 4 листопада біля нічного клубу "Парадокс" влаштували облаву за участі військових та поліції.

Близько 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа, де розташовано багато розважальних закладів, і почали перевірку документів, зокрема у студентів, та питали, чи вчаться вони на денній формі. Після пред‘явлення студентського їх відпускали.

При цьому проведення рейду підтвердив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк.  Інформації про кількість вручених повісток немає.