АТО: Бойовики 25 разів порушили перемир'я, травмований один боєць ЗСУ

Протягом минулої доби на Донбасі бойовики продовжували вогневі провокації фактично уздовж всієї лінії розмежування, при цьому поодиноко застосовуючи міномети різних калібрів

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В цілому, за добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир'я, у відповідь ЗСУ 17 разів застосовували зброю на ураження противника. При цьому один український захисник отримав бойову травму.

"Так, на Луганському напрямку противник бив з 120-міліметрових мінометів недалеко від Новоолександрівки. А міномети калібру 82 міліметри бойовики застосовували у Новотошківському і Кримському. Крім того, вдень, в результаті обстрілу проросійських найманців поблизу Новозванівки отримав бойову травму один наш військовий", - повідомили в штабі АТО.

Також бойовики тричі обстрілювали укріплення сил АТО з піхотного озброєння і мінометів поблизу Зайцевого. Неподалік від Попасної застосовували озброєння БМП.

На Приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовиків опинилися позиції української армії в околицях Старогнатівки і Павлополя.